讲准字359号:食品变革:过去、现在和未来-食品与生物工程学院
学院动态

您当前位置: 首页 >> 学院动态 >> 通知公告 >> 正文
讲准字359号:食品变革:过去、现在和未来

题目:食品变革:过去、现在和未来

主讲:Seamus Higgins

时间:1129  14:00

地点:会议中心第二报告厅

主办: 国际处, 食品与生物工程学院

主讲简介:

2017,Dr. Seamus Higgins加入诺丁汉大学,旨在协助新的食品处理工程硕士课程的开发并支持现有的硕士课程。在过去30多年间,Seamus Higgins涉足全球各地的食物和饮料生产行业,拥有项目管理、处理工程和新产品开发领域丰富的专业知识。他曾在数家全球领先的食品公司任职,并为众多企业家和新兴企业并担任顾问。

主讲内容:

随着现代社会的发展,人们对健康食品的关注日益增强,有营养和个性化的食品是人们的追求,这方面人才的需求尤为凸显。他将分享食品变革:过去、现在和未来的综述,并说明诺丁汉大学全新的食物处理工程硕士课程如何培训你成为世界最大生产行业的领导者。

Seamus Higgins’ global career has spanned more than 35 years in the food and Beverage manufacturing industry including extensive project management, process engineering and new product development experience. He will also be discussing: Why there is a worldwide need for food process engineers to enter this $5 trillion industryHow this need has led to the launch of the University of Nottingham’s MSc in Food Process EngineeringHow the University of Nottingham are leading the way in Food research and teaching.

欢迎广大师生参加!

录入时间: 2017-11-27   〖返回〗   〖收藏〗 查看次数: